Om mig

Med afsæt i min vuggegave, hvor jeg af natur kan se muligheder, tænke kreativt og har sans for æstetik, skaber jeg skønne miljøer med det formål at skabe glæde

Historien

Min passion for design og æstetik ses i mit arbejde men også i min baggrund;

Med udgangspunkt i min interesse for arkitektur, huse og design, sammenholdt med et ønske om at arbejde med mennesker, kom jeg i lære som ejendomsmægler hos Jan Fog.

Herefter arbejdede jeg som stylist i København og New York, bl.a. for Unique Models, Portfolio CPH og Mel Bryant Management NY. Som stylist har jeg lavet kataloger, magasiner, reklamer, designet tøj, dekoreret vinduer og meget mere.  

Senest er jeg uddannet som advokat fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel med special i immaterialret (varemærker, designs og ophavsrettigheder)

I 2016 byggede jeg mit eget hus, som var en gammel drøm om helt fra bunden at designe mit eget hus. Projektet førte til nogle år med fingrene langt nede i byggeprocesser, design og indretning iblandet juridiske forhold, teknisk viden, samarbejder med fagfolk som; håndværkere, entreprenør, tilsynsfører, ingeniør, leverandører, myndigheder osv. Se resultatet af huset i Bo Bedre under fanen 'pressen'.

Med afsæt i ovennævnte startede jeg mit eget firma, som blev grundlagt med en ambition om at tilbyde designbistand til alle former for miljøer.

Mit værdisæt er, at drive en professionel, passioneret, engageret, ærlig og ordentlig virksomhed, hvor kunder kan få netop den sparring de har brug for, og hvor min kreativitet, visuelle evner, sans for detaljer, perfektionisme, viden, erfaring og styring tilfører hvert projekt en værdi.  

Kontakt

Tak for din besked.
Hov! Der skette en fejl. Prøv venligst igen 😊