Anbefaling og presse

Jeg skaber unikke og personlige miljøer. Mine grundlinjer er klassiske, stilfulde, æstetiske og moderne. Herefter tilsættes detaljer, som bidrager med særpræg og ikke mindst personlighed.

Artikler

Bo Bedre

Artikel om eget hus

Berlingske tidende

Indehaver af Bendtsens, Kristine Bendtsen, anbefaler vores profil (som tidligere hed vi.bygger.hus)

Bo Bedre

Indretningsarkitet Nanna Wistoft har givet en murermestervilla i Charlottenlund en makeover

HVAD SIGER KUNDERNE?

"Jeg har haft æren af, at sammenarbejde med Nanna Wistoft, som hendes internationale agent igennem mange år.
Jeg har fuldt hendes rejse i over 20 år fra København – til New York og hele vejen tilbage til Danmark. Jeg er ikke overrasket over hvad Nanna har formået, at skabe på sin rejse.

Jeg husker især Nanna for hendes lidenskab for sammenspillet imellem kontraster og fascinationen for materialer, farvespil og formsammensætning med et særlig og unik præg for den klassisk stil, kunst, æstetik, og det moderne.Hun elsker, at detaljerne får personlighed, liv og sjæl hvori farver og former spilles smukt op i mod hinanden.

Kendetegn for Nanna er hendes meget inspirerende lækkerhedstilgang (delicacy approach)  hvor nye ideer tydeligt viser hendes fremragende smag.Nanna skaber drømme der bliver til virkelighed.

Jeg vil karakterisere Nanna, som en kvinde med de gode værdier der har overblik, er troværdig, har engagement, er løsningsorienteret og som sætter en ære, i at være præcis og ordentlig".


Heidi Rothbuhr Johnson
Novoti Nordic

"Nanna var med helt fra begyndelsen, da vi havde købt hus og skulle til at tage beslutninger for renoveringsprocessen og husets udtryk generelt. Med sin professionalisme gik Nanna 200% ind i opgaven fra dag 1, og det tog hende ikke mange minutter i huset før hun havde visualiseret og en større plan med det hele. Vi valgte Nanna for hendes tidløse stil og samtidig evnen til at skabe personlige udtryk både med møbler vi allerede havde men også med sans for valg af stilsikre, kvalitetsbevidste og klassiske møbler. - og altid med en hensyntagen til budgettet. Nanna gav sig altid god tid til at møde op og tage gode snakke omkring renoveringen og indretningen. Hun var altid velforberedt med tegninger og skitser og man fornemmer hurtigt, at dette ikke blot er et job for Nanna, men en stor passion som vi heldigvis kunne nyde godt af. Generelt var Nanna med til at tegne skitse for køkken og bryggers, input og tegninger til toilet og bad, valg af materialer og farver gennemgående for husets indretning samt møblering. Derudover lavede hun også "fremtidsskitser" til vores fremtidige projekter, som vi allerede har gennemtænkt en del af denne proces.

Det var vigtigt for os, at vi med renoveringen opdaterede huset med respekt for husets oprindelse men samtidig gjorde det moderne og klassisk. En renovering der ikke blot er "her og nu moderne", men som vil holde i mange år frem. Netop dét har Nanna været med til at fuldføre, og endda hjælpe os med prioriteringerne så vi brugte pengene rigtigt og dermed skabte mest mulig værdi.

Nanna har en mening om de største og de mindste ting. Hvilket vi virkelig har værdsat i en renoveringsproces, hvor der hele tiden skal tages tusind forskellige beslutninger. Der var Nanna den der hele tiden havde den større visualisering og sammenhæng for øje, og hvor vi tøvede var Nanna stålsat. Vi må bare sige, at ingen af hendes planer har fejlet. Vi sidder i dag i vores hus, og er SÅ lykkelige over resultatet. Hermed den største anbefaling af Nanna og det arbejde hun gør"

Cecilie & Casper, Vedbæk


"We had the pleasure of working with Nanna on transforming our newly acquired old house into a dream home that in many ways truly exceeded our imagination. It all started with a meeting where we discussed our fundamental values, vision and goals. It was a true match from the start and Nanna transformed our wishes into solutions well beyond imagination. Nanna is especially good in combining beautiful classics with a modern and personalised twist, all while staying loyal to the roots of our house. She truly knows how to create high quality, timeless and elegant design and how to navigate materials and colours in her solutions. Nanna has a high level of dedication and attention to both the big picture and little details. We feel very lucky to be able to work with Nanna.

Eve and Per, Hellerup"


"Jeg opsøgte Nanna kort før, vi skulle gå i gang med en mindre ombygning på vores hus. I det skjulte gik jeg og var ærgerlig over, at jeg ikke selv følte, jeg havde fundet drømmehuset, og fx havde jeg mildest talt et anstrengt forhold til vores gulve, som jeg helst så udskiftet. Aftalen blev et sparringsmøde, som jeg vil beskrive som at få sit hus i terapi.
       
På vores møde scannede Nanna hurtigt, at vi reelt kun fik anvendt 2/3 af huset, og at vi indretningsmæssigt var gået helt i stå og fremstod ældre, end vi reelt er. Hun tog på ingen tid huset under kærlig behandling og fik lagt en plan under hensynstagen til budget og affektionsværdi.  Hun var god til at fremhæve, hvad vi skulle bevare (gulvene!), mens hvad vi med fordel kunne skifte ud.

I min optik er Nannas absolutte styrke, at hun er god til at få sat tanker og ideer på form, som man som kunde selv efterfølgende kan handle efter. Jeg har fx troligt haft Nannas moodboards med mig overalt og brugt dem aktivt i dialog med diverse håndværkere (enkelte på anbefaling fra Nanna).

Konklusionen er, at Nannas rådgivning har været alle pengene værd, for uden den ville renoveringen kun være blevet kvart fuldendt og ikke nær så flot! Så de varmeste anbefalinger herfra"

Anne-Mette, Vedbæk

Kontakt

Tak for din besked.
Hov! Der skette en fejl. Prøv venligst igen 😊